Fine Art Prints

Reactie plaatsen

Reacties

Anne Visser Wanders
3 maanden geleden

Hoi Ron Heb je ook wat van Groessen ,waar ik geboren ben Woon al lang in de Achterhoek Maar de liemers blijft toch mijn thuis En we zijn naam genoten Mijn vader kwam uit Ooy-Zevenaar

Ron
3 maanden geleden

Beste Anne,

Ik ken Groessen goed, ik ben van plan om daar nog te gaan schilderen. Nog even geduld dus! :)

Leuk dat we naamgenoten zijn, kennelijk zijn er veel verschillende Wanders families op het Gelders Eiland. Een tijdje terug heeft iemand me de oorsprong van de naam Wanders toegemaild, kennelijk komt de naam uit Duitsland en voor het eerst voor in het dorpje Zyfflich.

Angela Veraart
3 maanden geleden

Hoi Ron, heb je eventueel nog een print van de kerk in Oud-Zevenaar liggen.

Gr. Angela

Ron
3 maanden geleden

Beste Angela, jazeker. Je kunt een print bestellen op deze pagina: www.ronwanders.nl/product/10931323/print-sint-martinuskerk-in-oud-zevenaar

BERNY Tieland
5 maanden geleden

Hai, heb je ook utrecht, bv de dom?
Vr.grt Berny

Ron
5 maanden geleden

Beste Berny, bedankt voor je berichtje. Ik ben op dit moment hoofdzakelijk in de omgeving van Zwolle aan het schilderen. Ik zou de Dom wel graag een keer willen tekenen, maar dat kan nog wel even duren. Dus nog even geduld. :)

john beckett
9 maanden geleden

Ik vind jouw prints leuk. Steur je deze naar de VS? Ik woon in New York. Heb je prints van Nijmegen en Groesbeek. Ik bezokte de twee dorpjes afgelopen dezember- en ook den Haag.

Ron
9 maanden geleden

Beste John, bedankt voor je reactie. In de toekomst hoop ik zeker enkele schilderijen in Nijmegen en misschien Groesbeek te gaan maken. Het is ook mogelijk om prints te versturen naar Canada en de VS, zonder lijst.